När boken blir tv-serie

Till min, och många andras glädje börjar streamingtjänsterna fyllas med julfilmer. Ja, jag, jag vet att det bara är mitten på november, men jag kan inte vänta längre nu.

Först ut i år är mysiga Let it Snow på Netflix.
Tänk dig Love Actually fast för unga vuxna – då har du den i ett nötskal.

Let it snow är en julhistoria i tre delar skriven av John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle. Tre historier om en grupp människor som alla påverkas av tåget som precis innan jul får stopp mitt ute i ingenstans. Eller snarare, vid den pyttelilla orten och dess restaurang Waffel House.

Det är inte sockersött, men tillräckligt för att den där härligt juliga myskänslan ska infinna sig. Och ja, den här gången tycker jag faktiskt att tv-serien håller, även om boken så klart var bättre. Men, gör som jag, njut av båda. Du behöver faktiskt inte välja.