Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Huset i Hamptons av Tasmina Perry

… hade kunnat vara titeln på Tasmina Perrys bok men den heter Huset i Hamptons. 

Här möter vi Jem Chapman som bytt sitt liv som ägare till en liten cateringfirma i England mot livet som arbetslös, och rastlös, hemmafru i New York. Hennes man Nate jobbar på ett glassigt magasin och ägnar mycket tid åt att nätverka med det fina folket, gå på releasepartyn och jobba sig uppåt i de rätta kretsarna.

Den här sommaren har de fått förmånen att dela ett hus i Hamptons med tre andra par. En fantastisk möjlighet och en unika chans för Nate. Efter första helgen är Jem eld och lågor, huset är fantastiskt, Hamptons är fantastiskt och det verkar faktiskt som om hon äntligen fått nya vänner i de andra husgästerna.

Men, allt är inte riktigt som det verkar, snart kryper det fram att en kvinna dog i huset förra sommaren och det dröjer inte länge innan Jem förvandlats till en slags hobbydetektiv och tillsammans med den kände thrillerförfattaren försöker hon ta reda på vad det egentligen var som hände. Det borde hon inte ha gjort.

Utpressning är ingen bra idé, men det är inte otrohet och insideraffärer heller… Ju djupare Jem och Michael gräver desto mer uppdagas, saker som det kanske hade varit bäst att låta vara. Eller…
Intrigen tätnar snart och Jem trasslar in sig allt mer i de nät av lögner och dimridåer som alla verkar lägga ut.

Huset i Hamptons bjuder på härlig sommarspänning, varvat med god mat och glamourösa miljöer. Perfekt för stranden, så koppla in hörlurarna eller bläddra upp första sidan och börja läs.