Festival – och jag är inte där

Ibland sätter livet krokben för en och man kan inte göra det man vill. Och just nu VILL jag vara på väg till Gotland. Alla andra kommer att åka till Gotland den här veckan. Ja, jag vet, jag tjurar som en lite bortskämd unge, men det ÄR ju så.

För första gången arrangeras en deckarfestival i Sverige och jag kan inte vara med. CrimeTime Gotland går av stapeln den 13 – 16 augusti i Visby på Gotland. Femtiotalet författare, både svenska och utländska storheter, kommer att medverka, en del av dem har varit på mina ReadTreater, andra har jag bara läst och önskar att de ville komma på en ReadTreat.

Festivalprogrammet är späckat med spännande punkter; författarprat, intervjuer, middagar, vandringar, skrivarverkstäder, besök från brottsplatsutredare, punkter för barn… you name it. Det är så spännande!

Jag kan bara gratulera er som ska åka dit och ser med spänning fram emot att dränkas i bilder, blogginlägg, artiklar och skönt skvaller. Ja, jag kommer att gnissla tänderna lite för att jag missar allt det roliga, men jag kommer samtidigt att njuta av att ni delar med er.

NÄSTA ÅR SKA JAG VARA DÄR 
– om det nu blir en festival nästa år också, det får vi se och hålla tummarna för.