Det kom ett paket…

Jag blir aldrig för stor för paket. Det är lika roligt varje gång jag får en avi i lådan och går i väg till kvartersbutiken för att hämta paketet. Igår kom en ny avi. Förväntansfullt snörde jag på mig promenadskorna, jag passar på att kombinera dagens motionspass med pakethämtning, fiffigt va?

”Paket igen Jenny?” frågade den snälla damen i kassan och log brett. Har jag verkligen hämtat så många att de börjar reagera? Nej då, intalar jag mig själv, det är ju en kvartersbutik, klart de har koll på sina kunder. Eller…?

Hur som haver, väl hemma slet jag upp kartongen och upptäckte… ett paket inuti paketet. Jippi! Bättre kan det knappast bli. Det är en så härlig känsla när förlagen lagt ner lite extra i marknadsföringen och brytt sig om att slå in boken. Ja, ja, jag vet. Marknadsföringstrix. Jag jobbar själv med sånt och vet att det är ett knep. Men ett knep som ändå gör mig lite varm om hjärtat.
Inuti paktet låg en härligt tjock historisk roman med vackert omslag och en affisch i form av ett brev från huvudpersonen. Verkar spännande. Måste bara läsa färdigt Alla själars natt först. Eller… En liten tjuvkik kanske går bra.

Tjuvkik, jojo, tre kapitel senare måste jag tvinga mig själv att lägga ner boken.
-Läs ut den andra boken först Jenny!

2 Replies to “Det kom ett paket…”

  1. Visst är det härligt med bokpaket! Frågan är om man är känd eller ökänd i butiken…. 🙂

Comments are closed.