Expeditionen, min kärlekshistoria – Äntligen!

Expeditionen, min kärlekshistoria
av Bea Uusma

”Jag hatar att frysa. Jag får panik bara av tanken på att vara ute utan vantar när det blåser. När det är minusgrader håller jag mig helst inomhus.”

Orden kunde varit mina, men de är Bea Uusmas. Ända sedan jag hörde hennes sommarprat i augusti förra året så har denna kvinna fascinerat mig. Kanske inte på samma sätt som hon fascinerades av Andréexpeditionen den där dagen för mer än femton år sedan, men ändå. En smärre girlcrush och en beundran för denna kompetenta kvinna erkänner jag gärna.

Så igår kom äntligen hennes bok Expeditionen – min kärlekshistoria ut på Storytel. Jag tankade naturligtvis ner offline och vägen till jobbet kändes idag alltför kort. Jag hade gärna fortsatt köra medan jag lyssnade när Bea läser sin egen bok.

Blev du nyfiken? Provläs några kapitel här.