Pekbok för finare barn

Har du småbarn och tycker att vanliga pekböcker är, hur ska jag säga, begränsade i ordvalet? Då finns en ny pekbok för dina småttingar. Pekbok för finare barn är en underbar liten skapelse med glimten i ögat. Här lär sig inte barnen vanliga enkla ord som boll, katt, hund, bil och häst. Nej, nej, här är det väsentligheter som lärs ut. Champagne, privatjet, accessoar, skaldjur och juvel är bara några av alternativen som kan bli din lille telnings första ord. Svarta sammetspärmar gör boken skön att hålla i och de knallrosa bokstäverna är estetiskt lockande.

Hittade den på Designtorget och frestades att köpa den till en kompis vars lille telning hade en frackmönstrad smoking på nyår. Jag skrattade gott när jag bläddrade i boken, och det är jag övertygad om att lillens mamma också hade gjort. Tyvärr avskräckte priset mig, 195:- var lite väl saftigt för min smak. Men kul var den.