Och vinnaren är…

Jag har en massa dåliga bortförklaringar till varför jag ännu inte meddelat vem som vann veckans tävling och får ett sprillans nytt ex av Viveca Lärns senaste bok Öster om heden hem i brevlådan. Men den bistra sanningen är att jag glömde bort det. Helt och hållet. När jag funderat klart och bestämt vem som skulle vinna så… tja hände just inte mycket. I mitt huvud var saker redan klar. Men nu, nu ska du också få veta vem som vann.

Bokmalen.nu gratulerar Enligt O för den finurliga lösningen. 
Grattis!! 
Är du snäll och mejlar din adress så kommer boken på posten.

PS. Lite fascinerande att ingen förslagit ”min” lösning som var att Värmebölja naturligtvis ska bort eftersom det är det enda omslaget som saknar byggnader.

2 Replies to “Och vinnaren är…”

  1. Hej hopp!
    Snubblade in på din blogg och blev glad. Här kommer jag titta in ofta!
    Länkar naturligtvis till din blogg på min blogg.
    /Emma

Comments are closed.