Ny bok av Dawn French

Oh Dear Silvia

När jag läste En liten smula underbar förra hösten hittade jag en ny favorit. Dawn French finstämt humoristiska tillslag passade mig som handen i handsken. Jag hade väldigt roligt tillsammans med den alldeles vanliga familjen och dess medlemmar. Det tilltalade mig att det mitt i det smått absurda fanns en sträng av allvar.

Härom dagen kom Dawns nya bok Oh Dear Silvia ut. Läste nyss intervjun med Dawn om den nya boken. Den här gången möter vi en huvudkaraktär som inte yttrar ett ord i hela boken. Silvia ligger nämligen på lasarett i koma och det är genom besökarna vi lär känna Silvia och hennes liv.

Jag hoppas att Oh Dear Silvia är lika bra som den förra boken och lägger redan nu till den på min önskelista. Hör du det tomten? Det kommer att bli svårt att vänta ända till den 24 december för att eventuellt, kanske, möjligen få läsa den.