Lovande höst hos Lind & Co

Det är inte på något sätt så att jag är utan böcker. Inte alls. Att-läsa-högen har gått från att vara en hög till ett par hyllplan med olästa böcker. Ändå kan jag inte låta bli att botanisera i höstkatalogerna som börjar dimpa ner i brevlådan. Och det bådar gott. 
Först ut är Lind & Co. Ett förlag som de senaste åren vuxit i mina ögon och som idag har en av de mest varierande utgivningarna. Efter att ha bläddrat igenom deras höstkatalog är det lätt att konstatera att det finns ett par måsteläsningsböcker:
Vid Grand Central Station
där jag satt och grät
Mrs Sinclairs resväska
 
Det gör mig glad att de åter ger ut:
Bröderna Grimms sagor
Samtidigt blir jag oerhört fascinerad över titlar som till exempel:
Puder – världens bästa skidåkning
Finns det verkligen en marknad för dem undrar jag i mitt stilla sinne och inser samtidigt att det måste göra det, annars skulle de inte ge ut dem.
Men som sagt, hösten hos Lind & Co ser lovande ut. Du kan själv bläddra i höstkatalogen här.