Läsare från Qatar

Jag tycker faktiskt att det här med statistik är fascinerande och kul, i alla fall när det gäller Bokmalen.nu.
Det är intressant att se vad som lockar läsare in på bloggen och vad ni helst läser om.

Jag kan också se var i världen mina läsare finns och föga förvånande kommer majoriteten från vårt avlånga land. Men även USA är en stor part, har också sina naturliga förklaringar som bland annat har med internetleverantörer att göra.

Mer fascinerande är när det dyker upp läsare från otippade länder, som idag när jag haft två besökare från Qatar. Vem är ni och hur hittade ni mig? Att gårdagens läsare från Saudi Arabien nog heter Christina är nog knappast någon högoddsare? Men ni andra från resten av världen, hur hittade ni hit?

One Reply to “Läsare från Qatar”

Comments are closed.