Jag vill lyssna snabbare!

Det har väl knappast undgått någon att jag alltid har en ljudbok snurrande i bilstereon. Jag älskar det! Att svepas med av en duktig uppläsare är helt fantastiskt och att man dessutom slipper de fåniga radioprogrammen är ett stort plus i kanten.

Men, alla plus ska ju balanseras av ett minus och nu har jag hittat ett när det gäller ljudböcker. Man kan inte skumma! När du läser en bok med väldigt långrandiga miljöbeskrivningar eller annat trist kan man lätt skumma de tradiga partierna. Men det går inte med ljudboken! Och just nu vill jag skumma. Jag har bestämt mig för att lyssna på hela Jane Eyre, hur ska jag annars kunna avgöra om boken är bättre än filmen, men det finns partier som jag… inte riktigt orkar med.

Dessutom har jag ett par fantastiska titlar som ligger och pockar på uppmärksamheten. Det kommer att bli svårt att välja mellan dem, men det blir ett senare problem.

2 Replies to “Jag vill lyssna snabbare!”

Comments are closed.