Jag är kär!!!!

Ja, så är det. Härom dagen var jag inne i den lokala bokhandeln för att leta efter en bra present. När det kommer till presenter är bokhandlar alltid säkra kort. Jag fullkomligt älskar dem. Alltid hittar man något kul.

Hur som haver, jag gick där och botaniserade bland böckerna när jag såg den. En stor grön bok som ropade och lockade på mig. Jag plockade upp den, gick runt och bar på den en stund, bläddrade lite, la tillbaka den, tog upp den igen. Flera gånger la jag ner den innan jag till slut föll för frestelsen och köpte den.

Väl hemma plockade jag ivrigt upp den och började läsa; Reif Larsens bok Valda verk av T.S. Spivet. Vilken pärla. Jag har inte kommit så långt ännu men längtar efter att få komma hem, krypa upp i soffan och läsa lite till. Jag återkommer med rapport.