Glöm inte att anmäla dig till vårens ReadTreat

Är du en av alla oss som inte hinner läsa så mycket som vi vill? Har Du svårt att få tid att krypa upp i soffan och försjunka i en riktigt bra bok? Då är Bokmalens ReadTreat något för dig. En hel helg fylld av läslyx! Du glömmer väl inte att anmäla dig, än finns det platser kvar.

Här får du chansen till riktig läsfrossa samtidigt som du kan delta i vår bokcirkel, träffa författare, diskutera böcker med likasinnade eller botanisera i vår bokbytarhylla. För den som så önskar kan en stärkande promenad i de vackra omgivningarn var ett perfekt avbrott.

Från lördag förmiddag till söndag eftermiddag har du möjlighet att bara läsa, hela dagarna. Här finns utrymmen och fåtöljer för dig som vill läsa i lugn och ro och rum för dig som vill prata böcker och utbyta boktips. Under hela helgen står tebuffén uppdukad. Med helpension på Strandflickorna i Lysekil behöver du inte ens fundera på middagen, bara komma till dukat bord.

Förutom tebuffén ingår lunch båda dagarna, middag på kvällen, en härlig frukostbuffé samt övernattning i charmiga dubbelrum. Kanske blir det du som får känna dig som skeppare för en natt i kaptensrummet, uppleva charmen i Hannas Pigkammare eller ana kryddiga dofter i den Turkiske konsulns sofvgemak. Dessutom väntar en spännande goodie bag och kanske en eller annan överraskning på din ankomst.

Välkommen till en helg fylld av läslyx!

Pris: 1.995:- per person och del i dubbelrum.

Anmälan dig senast den 28 februari till:
Bokmalen, Jenny Magnusson, jc.magnusson@gmail.com

Författarbesök: Tom Svensson, en av Sveriges främsta naturfotografer, företog en expedition till Brasiliens regnskog för att vara den förste utanför Tamarinprojektet att fotografera dem. Resultatet av den expeditionen blev boken Tamarinerna – regnskogens lejon. För oss berättar han om resan och arbetet med att skriva fotoböcker.