Forma Books Blog Award

Nu har juryn sammanträtt och utsett tre bokbloggar som ska tävla om vem som blir Årets Bokblogg 2011. Men, Bokmalen är tyvärr inte en av de tre bloggar har utsetts som kandidater och nu går att rösta på.

Inte helt oväntat så är de stora drakarna med, varken Bokhora eller En Bokcirkel för alla är väl egentligen några överraskningar. Båda är ju bra bloggar och brukar vara med över allt. Tävlingens underdog är Kafka på jobbet. En kul överraskning och en ny bekantskap för mig.

Glöm inte att gå in och rösta på din favorit. Vinnaren får ett pris på 25.000 kr som delas ut på årets bokmässa.

2 Replies to “Forma Books Blog Award”

  1. Naturligtvis, det handlar bara om att bli bättre. En baggis eller hur? 🙂

    Skämt åsido, visst hade det varit roligt att vara med, men det är ju inte därför jag bloggar. Jag gör det ju främst för att jag gillar att prata böcker och jag har hittat så många fantastiska bloggar där ute som jag följer. Bokfinken är en av dem.

Comments are closed.