Bokmalens ReadTreat 9-10 april

Tillhör du den växande skaran människor som aldrig får så mycket tid över till läsning som du skulle vilja. Önskar du att du fick chansen att bara krypa upp i soffhörnet med en riktigt spännande bok och en god kopp te? Då har jag lösningen för dig. Helgen den 9 – 10 april ordnar jag en ReadTreat på Strandflickorna i Lysekil.

Här får du möjlighet att bara läsa, hela helgen om du vill. Men du kan också delta i de aktiviteter som ordnas. Vi får bland annat besök av Tom Svensson, en av sveriges främsta naturfotografer, som enda person i världen har han lyckats fota svarthuvad lejontamarin i de Brasilianska regnskogarna. Han kommer och berättar om resan och arbetet med den fotobok som blev resultatet.

Vi kommer också att ha en bokcirkel men en än så länge hemlig bok. Det finns utrymmen för tyst läsning och utrymmen för dig som vill diskutera böcker och utbyta boktips. I foajén står vår bokbytarhylla uppställd. Där kan du botanisera bland böcker som deltagarna tagit med sig, och naturligtvis även sätta dit egna böcker.

Vi bor på Strandflickorna i Lysekil med helpension vilket innebär lunch båda dagarna, tvårätters middag på kvällen, en läcker frukostbuffé. Dessutom finns en tebuffé uppställd hela helgen så att du kan ta fikapaus när det passar dig och din läsning. Miljön är också fantastisk och inbjuder till en stärkande promenad för den som så önskar.

Du får allt det och del i dubbelrum plus en spännande goodie bag och förhoppningsvis en och annan överraskning för 1.995:-.

Verkar det intressant? För frågor och anmälan kontakta jc.magnusson[at]gmail.com

OBS! Antalet platser är begränsat och det krävs minst 10 deltagare för att ReadTreaten ska bli av.