50.000!

Yeah! 

Efter två års bloggande, varav seriöst det senaste året, har jag i helgen passerat 50.000 besök. Smaka på det.

50.000

För mig är det närmast en ofattbar siffra. Tänk att så många velat läsa vad jag har att säga. Vad jag tycker och ibland har ni även kommenterat och korrigerat mig. Och allt började med Denise Rudberg och Helena Dahlgren. Jo, det är faktiskt sant. Vi har dessa två kvinnor att tacka för att Bokmalen.nu existerar.

I samband med en intervju inför något av sina boksläpp (jag minns idag inte för vilken bok) fick Denise frågan om hon var orolig för vad recensenterna skulle säga om den nya boken. Hon svarade hon inte brydde sig så mycket, hon var mer intresserad av läsarna faktiskt tycker. Därför var det viktigare vad riktiga människor som bokbloggare tycker och som exempel nämnde hon Bokhora.

Jag blev naturligtvis nyfiken och var tvungen att kolla in Bokhora. Och fastnade. Särskilt för Helenas inlägg. Det var något i hennes sätt att skriva som talade till mig. Att flera av böckerna hon rekommenderade dessutom visade sig tilltala mig var en härlig bonus. Mitt läsande utvecklades. Och jag sporrades att starta en egen bokblogg.

Så tack Denise och Helena. Utan er hade Bokmalen.nu inte funnits idag. Och tack alla trogna och nytillkomna läsare. Ni förgyller min vardag och jag hoppas jag kan inspirera er till läsning på samma sätt som Helena gjorde för mig. Om så bara en smula.

5 Replies to “50.000!”

Comments are closed.