Värdshuset

Värdshuset av Nora Roberts

Ett renoverat värdshus, en bokhandel, ljuv kärlek, svartsjuka och ett spöke. Vad mer kan man begära av en bra feel-goodroman? Den här sommarens feel-good är skriven av en av genrens stora, Nora Roberts. Värdshuset är den första boken i en ny trilogi om människorna runt värdshuset i Boonsboro.

De tre bröderna Montgomery har tillsammans med moderna köpt det gamla världshuset och håller som bäst på att återställa dess forna glans. Beckett fungerar som familjens arkitekt och arbetar för att skapa en romantisk miljö där hotellrummen fått namn och inredning inspirerad av lyckliga litterära par. En tilltalande idé.
Den unga änkan Clare Brewster har sedan makens död flyttat tillbaka till staden med sina tre små söner och öppnat en bokhandel. Och det är inte bara bokhandelns goda kaffe som lockar Beckett.
Nora Roberts är en av världens flitigaste författare med mer än 150 böcker som sålts i 400 miljoner exemplar världen över. Hon rör sig lika gärna i den romantiska genren som i spänningsgenren. Den här gången bjuder hon läsarna på en stunds härlig läsning. Perfekt sommar feel-good, eller en regnig höstkväll uppkrupen i soffan med en god kopp te.
Betyg: ***
Antal sidor: 318
Förlag: Albert Bonniers


EXTRA:
Här kan du läsa ett smakprov av boken.

Bokmalen.nu har tidigare läst och recenserat:
Doft av rosor
Som en drömbild