Skicka vidare

Härom sistens fick jag två härliga utmärkelser av de underbara bloggarna Svägerskorna och Bokbrus.

Det värmer. Att skriva en blogg är på något underligt sätt både social och ensamt. Medan man sitter på sin kammare och knåpar ihop det ena inlägget efter det andra så händer det ju att man undrar om någon någonsin kommer att läsa alla dessa kloka ord eller om de bara försvinner ut i cyberspace oändlighet. Att då få, inte bara en utan två bevis på att det man gör är uppskattat lägger sig som bomull runt hjärtat.

Och kärlek och uppskattning mångfaldigas som bekant om man skickar den vidare så det hade jag tänkt att göra till tre av mina favoriter ute i bloggosfären. Om du har missat de här tre pärlorna kan jag bara säga lyllos dig som har dem kvar att upptäcka! Tre bloggar med helt olika inriktning som på olika sätt förgyller min vardag.

Bokfink
Stainless steel droppings
Flickan & böckerna

2 Replies to “Skicka vidare”

  1. Tusen tack för dina vänliga ord. Jag är inne i en liten svacka vad gäller läsningen just nu men försöker hålla igång så gott det går. Böckerna på "att läsa hyllan" blir fler för varje dag, det finns ju så mkt att läsa och ibland så lite tid. Du sporrar mig att bli ännu bättre 🙂

Comments are closed.