newbooks – min nya kärlek

(Klicka på texten för att läsa hela inlägget.)

För dom som känner mig kommer det knappast som en överraskning att jag är tidningoman. Älskar tidningar  helt enkelt. Kan inte gå förbi Interpress utan att slinka in och jag har alltid, ja alltid, med mig någon nytt och spännande ut ur affären och plånboken har blivit tunnare.

Jag saknar dock en riktigt bra tidning om böcker och sedan YourLife las ner så är tomrummet ännu större. Gissa om jag har stora förväntningar på efterföljaren Books&Dreams som har premiär i september.

Men nu är dock min lycka gjord och den stavas newbooks!

Det hela började på nätet. Jag sökte på nätet efter bra guider inför ett av bokcirkelns bokprat, snubblade in på newbooks och där blev jag kvar. Sidan har många matnyttiga bokpratsguider, spännande provläsningsavsnitt, recensioner och annat smått och gott. Och inte blev det sämre när jag härom dagen fick den fysiska tidningen i mina händer. Med bland annat långa utförliga författarintervjuer och artiklar, flera provläsningsavsnitt på böcker som genast åkte upp på ”att-läsa-listan” så var min dag gjort. Eller snarare dagar. Den här karamellen kommer jag att suga på länge!

Klicketi-klick och min prenumeration skickades iväg. Totalt 6 nummer per år direkt hem i brevlådan för drygt 300 kr. Helt ok tycker jag. Ser redan fram emot nästa nummer.