Det knyter sig

Tillbaka till livet
av David Baldacci

Knappt 60 sidor in i boken knyter det sig i magen. Orkar jag läsa det här? 

Efter de få sidorna står det klart att Jack är dödligt sjuk, han har bara några veckor kvar. Det enda han vill just nu är att leva över julen. Så händer det ofattbara. På julafton omkommer hustrun. Ska de tre små barnen plötsligt stå utan båda sina föräldrar?

Sextio sidor av 335, jag är inte dummare än att jag begriper att det måste vända. Dessutom heter boken Tillbaka till livet så på något mirakulöst sätt måste Jack överleva sin obotliga sjukdom, men hur? Och hur långt måste jag läsa innan det vänder? Orkar jag? Klart jag gör. Jag vill ju veta hur Baldacci ska få ihop det här. Lite nervöst vänder jag blad.
Shhh…. Stör ej! Läsning pågår!

3 Replies to “Det knyter sig”

Comments are closed.