Det började på en kräftskiva i Hagfors

Så var första delen på KickOffen för årets Bloggambassadörer avslutat. God mat, trevligt sällskap av tjugo fantastiska bokbloggare från stora delar av Sverige, med en viss tyngdpunkt till Småland av någon anledning. 🙂 Dessutom deltagare från Holland och Finland. Kul! Den här gången var åldrarna spridda från två gymnasieelever till en nybliven pensionär. Som sagt, en blandad skara och Henrik verkade inte känna sig ett dugg bortkommen trots att han var ensam karl i sällskapet. Och från Trollhättan dessutom, det är ju nästan granne med mig!

Eftermiddagen och kvällen ägnades åt att lära känna varandra och själva mässan lite bättre. Grundaren Bertil Falk höll ett introduktionsföredrag där han berättade om mässan från starten till idag. Intressant! Lite värdelöst vetande men onekligen kul kuriosa är det att få veta att idén till Bokmässan föddes på en kräftskiva i Hagfors. Sånt gillar jag.

I morgon ska vi få komma mässan lite närmare in på livet, men även få en bättre inblick i vår roll. Ska bli intressant.

3 Replies to “Det började på en kräftskiva i Hagfors”

  1. Kul du, att bloggarna är med så tidigt i planeringen! Snacka om maktfaktor! (Och man inser vilka det är man behöver hålla sig på god kant med, he, he) 🙂

  2. Japp, en maktfaktor det är vi det. 🙂

    Det är riktigt roligt att få vara med på Bokmässetåget så här tidigt och att känna att de faktiskt lyssnar på oss och våra idéer var både inspirerande och fascinerande. Ska bli ett kul halvår det här.

Comments are closed.