Bokbloggsjerka – veckans fråga!

Nej, det handlar inte om Jerry Williams (det är han som dyker upp om du googlar jerka) utan den mer berömda hoppjerkan. Ni vet, han som hoppar runt från än det en till än det andra och inte riktigt kan bestämma sig. Så är det tänkt här också. Genom Bokbloggsjerkan och de kommentarer som förhoppningsvis skrivs till de olika inläggen kommer vi att upptäcka många nya bokbloggsfynd. Det är Annika som dragit igång jerkan.

Varje vecka kommer en ny fråga att besvara och diskutera och den här gången handlar det om vem man har runt sig som man kan diskutera böcker med. Själv har jag det nog ganska förspänt. Jag ingår i en mycket aktiv bokcirkel, de kära bokmalarna, som träffas si så där 4 gånger per termin, men sommarlov precis som i skolan, och pratar böcker och delar boktips med varandra. Det är inte så ofta vi läser samma bok och diskuterar men det händer.

Dessutom är jag uppvuxen i ett läsande hem och diskuterar ofta, mycket och gärna böcker med mina föräldrar. Särskilt nu när de lånar många av mina recensionsex.

Sist men definitivt inte minst så drog jag ju igång Bokmalens ReadTreat i våras när ett gäng läslusar drog iväg en helg och bara läste och pratade böcker. En riktig succé som kommer att upprepas till hösten. Haka på vet ja!

Annars håller jag med Bokmamman, inte heller på min arbetsplats pratas det särskilt mycket böcker. Men det kan jag leva med när jag har så många andra andhål för bokdiskussioner, förutom den här bloggen.

Rekommenderade artiklar

7 kommentarer

 1. Hej, readtreat låter ju inte alls helt fel! Låter tvärtom alldeles supertrevligt.
  http://bokbild.wordpress.com/2011/04/29/bokbloggsjerka/

 2. Låter kul med bokcirkel har aldrig själv deltagit i någon men det kanske skulle prova på.

 3. Jag försökte dra igång en bokcirkel men intresset var minst sagt svalt så den tanken var jag tyvärr tvungen att lägga ned.

  ReadTreat låter ju alldeles, alldeles underbart … !

 4. ReadTreaten var verkligen alldeles alldeles underbar! Det var första gången jag arrangerade något liknande men det blev jättebra!

 5. Blir ju jättesugen på att ordna readtreat! Tänk att ha en badtunna i trädgården, ingen får prata och bara läsa. Får leja en kock och en butler också, hmmm, är maken mutbar?

 6. Håller med alla andra. Readtreat låter helt fantastiskt!!

 7. En ReadTreat lät väldigt, väldigt skönt. Har funderat på att följa med tidigare gånger då andra ordnat liknande men det har aldrig blivit av.

Kommentarer är stängda.