Adventstävling – del 7

Vilken titel döljer sig i orden nedan? En extra guldstjärna om du vet namnet på den manlige författaren, som för många kanske är mest känd för sina prestationer på musikscenen. Jag minns diskussionerna om att en av hans mer kända låter borde bli vår nya nationalsång.

Via spriten tar i de

Lämna ditt svar i kommentarsfältet och delta i ytterligare två av veckans tävlingar så är du med i utlottningen av ett bokligt adventspaket på söndag. Såväl Semic som Norstedts har bidragit till paketet. Lycka till!

Rekommenderade artiklar

7 kommentarer

 1. Vinter i paradiset av Ulf Lundell

  Hälsar Bokfink från ett vintrigt landskap

 2. Detta måste vara Ulf Lundells nya Vinter i paradiset

 3. Vinter i paradiset av Ulf Lundell.

 4. ser ut att vara Vinter i paradiset av Ulf Lundell !

 5. Det är Ulf Lundells nya bok, Vinter i paradiset gissar jag.

 6. Vinter i paradiser av Ulf Lundell!

 7. Hmm vet inte om jag får vara med och tävla en gång till, då jag vann förra omgången!? Men det var så himla kul så jag svarar i allafall, du kan ju bortse från mitt svar om det inte är så att jag får tävla igen. =)

  Jag håller i allafall med de andra och gissar på Ulf Lundells Vinter i paradiset.

Kommentarer är stängda.