Sommar och bloggande

Hur ska den kombinationen gå ihop? Sommar innebär långa kvällar som förvisso skulle kunna ägnas åt en hel del läsning, och det kommer jag säkert att göra också, men framför allt till att bara vara. Tillsammans med familj och vänner eller alldeles på egen hand. Båda är lika härliga, men på olika sätt.

Även om inte antalet lästimmar skulle gå ner så kommer säkert antalet timmar framför datorn att göra det och… När jag seglar bort mot horisonten är datorn inte ens ett alternativ. Nackdel, bloggen kommer inte att uppdateras lika ofta. Fördel, jag samlar på mig en hel massa läsintryck som sedan kommer att fylla sida upp och sida ner (kan man säga så om en blogg?).

Hur gör ni på semestern? Hur uppdaterar ni bloggen? Lägger ni in en massa tidsinställda inlägg eller får den helt enkelt ligga i träda och hoppas på att besökarna hittar tillbaka sedan?

4 Replies to “Sommar och bloggande”

  1. Får se hur det blir, känner inget tvång över att skriva nytt när jag ska vara ledig. Det är ju schysst kanske att skriva om man ska vara borta en längre tid. Har mkt jobb med huset i sommar och då blir det mindre läsning. Men två veckors helledigt kommer att fyllas med läsning vid stugan som sedan kommer att användas till att fylla på med nya inlägg. Ha en bra helg!

  2. Jag satt just precis och funderade på detta.

    Och inser att min blogg kanske måste få nån sorts sommaruppehåll tyvärr. Jag gifter mig om fyra veckor o hinner bara inte med. Sen vill man ju vara nygift också 😉

    Läsas kommer det göra. Kanske man kan blogga nån gång när det regnar så där. Men kanske inte ens det blir det.

Comments are closed.