Silent book clubs – the next big thing

Silent book clubs är det nya nu. I storstäder som Amsterdam, New York, San Francisco, Berlin, Vancouver och …. you name it, startas silent book clubs. Bokklubben för dig som gillar att läsa. Tillsammans med andra. Tyst.

För mig låter det till en början lite avigt, hela idén med bokklubbar och bokcirklar är ju att få chansen att  PRATA om böcker och det man läst. Ju mer inbjudningar jag får och ju mer jag läser om det desto mer nyfiken blir jag.

Bring a book and a friend and come join us at Shug’s Soda Fountain, 29 june, 5:30 – 7:30 pm.

Nu ligger ju Seattle tyvärr lite långt bort men jag måste erkänna att jag är lite lockad. En liten semestertripp vore kanske på sin plats….

Silent Book Club startades av några vänner som alla tycker om att läsa och som gärna gör det bland andra människor, då med fördel på en närbelägen bar eller pub.