2 Replies to “ReadTreat hösten 2011”

 1. Spännande Mollösund tillbringade jag en vild sommar i min ungdom!
  Skulle gärna berättat om den sommaren här, men jag håller just nu på att förvandlas till en mycket seriös bokbloggare så jag stannar vid att säga att vilekn fin och trevlig blogg det här var då!
  Vem är jag då? Kallas för Oumberlige Peter i bloggsammanhang gift med Pockethexan, idag så håller jag alltså på med lite förberedelse inför bokmässan, är lite extra social och trevli så Pockethexan inte behöver skämmas alltför mycket för mig! (ler)
  Vad är det för bus som ska ske i Mollösund då?
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

 2. Tack Peter! Alltid kul med lite beröm.

  Vi körde en ReadTreat i våras också, om du söker på bloggen så hittar du inläggen om det.

  Men väldigt kort: En ReadTreat är just vad det låter som, en helg när man åker iväg någonstans och bara ägnar sig åt läsning och böcker. Det är fantastiskt härligt och det ska bli spännande att gör om det igen.

Comments are closed.