Positiva problem

Julen är över och vardagen har återvänt. En rejäl förkylning lade lite sordin på stämningen och har tagit musten ur mig och därmed också kraftigt minskat ner på antalet lästa sidor, men ändå var det en underbar helg.

Tomten var snäll och kom men 5 nya pocketböcker. Spännande! Men, det skapar en del problem. För tillfället är jag i slutfasen med läsandet av Arcadia Falls (återkommer med recension snart) och måste snart bestämma mig för vad jag ska läsa sedan. Förutom de nya klapparna har jag några lånade böcker som ligger och väntar i den olästa högen, som jag nu tror innehåller 10 böcker. Positiva problem, jag vet men ändå…

Ska det bli den medeltidsskildringen Svärdet & spiran (som dessutom sänds som tv-serie från den 5 jan, måste ses, den har fått jättebra kritik), eller en spännande deckare, eller skattjakten i thrillerform, eller beskrivningen av det segregerade amerikanska samhället, eller…. Ja, ni förstår problemet. Hur ska man kunna välja…????

Ja, ja, först gäller det att läsa ut den aktuella boken och recensera den här. Så, tillbaka till läsningen så hörs vi snart igen.