Nytt – igen!

Ja – jag är en liten nyhetsjunkie.

Ja – jag gillar att prova nya saker.

Ja – jag tröttnar väldigt lätt och fort. På saker. På ointressanta ämnen. På… listan kan göras lång.
Ja – jag har ett alldeles för kort koncentrationsspann.
Nej – ovanstående är inte den huvudsakliga anledningen till att jag om igen ändrar layouten på Bokmalen.nu. Men de bidrar säkert.
Sanningen är den att jag, på grund av min bristande kompetens när det gäller programmering av hemsidor, får finna mig i att använda befintliga layouter och mallar för bloggen. Och jag är inte helt nöjd med någon av dem. Alla har sina fördelar, men även nackdelar.
Den senaste tiden har jag testat vad Blogger kallar för Dynamiska vyer. En layout jag är mycket förtjust i. Men än så länge är det allt för många funktioner som ännu inte anpassats till den nya layouten. Funktioner som jag tycker är viktiga för läsarnas användande av bloggen. Och det är ju för er som Bokmalen.nu finns till.
Så för tillfället får utseendet vika för funktionen. Tyvärr. En dag kanske det finns en layout som är både snygg och funktionell. Vi får se. Det är i alla fall betydligt troligare än att jag ska ha lärt mig tillräckligt mycket programmering för att få den här sidan att se ut och fungera precis som jag vill.

2 Replies to “Nytt – igen!”

Comments are closed.