Nyinstiftat bloggprisDet är alltid roligt när det man gör uppskattas av andra och jag tycker naturligtvis det är extra kul när bokbloggar uppmärksammas. Därför applåderar jag Forma Books för det nyinstiftade bokbloggspriset:

 Priset är årligen återkommande och ges till den bokblogg som på bästa sätt uppmärksammar litteraturen och skapar ett alldeles eget rum för den bokintresserade att vistas i. Prisutdelningen sker i Forma Books monter på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg. Prissumman består av 25.000:- samt en digital logga – ”Årets bokblogg 2011”. Du kan nominera fram till den 15 maj. Efter nomineringstidens slut sammanträder en jury som utser tre kandidater till priset. Därefter vidtar en allmän omröstning där tävlingen avgörs.

Visst är det ett bra initiativ. Nu gäller det bara att hålla tummarna för tillräckligt många nomineringar, men det är väl som alltid svårt att slåss mot de stora drakarna 🙂

2 Replies to “Nyinstiftat bloggpris”

  1. Vilka är egentligen de "stora drakarna" när det gäller bokbloggar? Det finns ju Bokhora förstås som är stor men egentligen inte speciellt bra. Annars känner jag inte till vilka "de stora" är. Skulle gärna vilja veta.

    Angelica

  2. Med de stora drakarna menade jag, förutom Bokhora som är stora mediamässigt, dem som alla verkar länka till. När man går in på olika bokbloggar så länkar "alla" till i stort sett samma 10 bloggar. Det var främst dem jag menade.

Comments are closed.