Ny bok

Till nästa Bokmal läser vi Myrrha av Ulrika Kärnborg. Jag har hittills bara kommit 109 sidor in i boken och tycker allt att den är lite underlig. Hade det inte varit för a) vi ska läsa den till Bokmalen och b) den baseras på en sann historia och utgår från verkliga människors dagböcker så hade jag nog inte läst vidare. Men vem vet, den kanske blir bättre. Den fick ju ordentligt med ros i recensionerna.

I morse när jag kröp ner ett par minuter i sängen efter duschen påbörjade jag Quicksilver av Neal Stevenson. Den första i en fantasy/historisk trilogi. Efter tre sidor (det var allt jag han med) så är jag fast.

Jag har inte läst något av mr Stevenson tidigare, men detta verkar lovande. Och inte stör det att boken är på engelska heller. Kan knappt bärga mig innan jag kommer hem och får fortsätta.

Vad läser du själv just nu?

One Reply to “Ny bok”

  1. Hejsan!
    Jag läser ingenting just nu utan lyssnar på ”En bit av mitt hjärta” av Peter Robinson. Har helt fastnat i de böckerna nu sedan Johan fick en i julas. De är superbra. Snart dags att krypa upp i myshörnan i soffan med barn och man och ha det gott. Fick ett skåp av mor och far i går så nu har vi gjort om i datarummet. Johan ska börja måla i hallen i morgon och på söndag – ska bli grått!!!!!!

    Kramar i mängder från systeryster

Comments are closed.