Imorgon är det ReadTreat

Äntligen!

Barnmorskan i Hope River

Det är vi många som utbrister just nu. Som vi har väntat och längtat efter den här helgen. Så äntligen är den här, den femte ReadTreaten i ordningen. Det som från början var tänkt som en engångshändelse för en entusiastisk grupp läsare har vuxit. Den här helgen är vi dubbelt så många som på första ReadTreaten.

Det ska bli intressant att höra Bodil Mårtensson berätta om sitt författarskap och hur hon gick från att vara Helsingborgs deckardrottning till att skriva historiska romaner. Susanne Boll är en ny bekantskap för mig. Med sina psykologiska relationsdramer rör hon sig i ett helt annat fält än Bodil. Spännande.

Men vi börjar helgen med bokcirkelprat. Alla har läst Barnmorskan i Hope River som härom dagen gavs ut av Historiska media. Det ska bli mycket spännande att se vad deltagarna tycker om historien om Patience Murphy i depressionens USA.

Dessutom kommer vi som vanligt att ha mycket tid till läsning, bokprat och promenader i det vackra Mollösund. Kvällen bjuder på badtunna, champagne, trerätters middag och mingel i baren på kvällen. Allt i trevligt sällskap. Kan det bli mycket bättre?