Dagens tävling!

Så var det tävlingsdags igen och den här gången består priset av ett sprillans nytt och oöppnat ljudboksex av Viveca Lärns nya bok Öster om heden. En fantastisk och typisk Lärnroman i bästa feel-goodanda.

För att vinna ska du delta i min version av Brasses ”En ska bort-tävling”. Nedan finns framsidan på fyra av Viveca Lärns böcker, en av dem ska bort. Vilken?

Lämna ditt förslag i kommentatorsfältet eller skicka ett mejl till jc.magnusson [at] gmail.com

Det bästa och mest kreativa förslaget vinner. Tävlingen pågår fram till och med fredag så du har lite tid på dig att fundera.

Lycka till!

5 Replies to “Dagens tävling!”

  1. Klart En fröjdefull jul ska bort då det inte spelas så mycket fotboll just under julhelgen. Ludde drar ju på match, i april har Allsvenskan just haft premiär och mitt i sommaren är det visserligen sommaruppehåll, men det går utmärkt för ungarna på Saltön att spela fotboll i alla fall.

  2. För enkelt svar kanske, men Luddes första cup ska bort. Den utspelar sig väl inte på Saltön och dessutom är den skriven för barn och inte för vuxna.

  3. Jag tycker att Luddes första cup ska bort.
    Eftersom han lämnar Västkusten för att åka på fotbollsturneringen i Hudiksvall. De andra böckerna utspelar sig på Saltön på Västkusten.

  4. Jag tycker att Luddes första cup skall bort eftersom den handlar om barn och fotboll och det är det inte mycket av på Saltön som de andra tre böckerna handlar om

  5. Visst skall fröjdefull jul bort. Då är det störst risk att vädret är för bedrövligt och att man är inomhus alldeles för mycket

Comments are closed.