Böcker som är sådär

Vad är det som gör att man (läs: jag) i perioder bara lyckas läsa böcker som är… tja, sådär men knappast några kioskvältare? Jag har just nu kommit in i ett stim och läst böcker som är helt ok, men ingen av dem har lyckats beröra mig. De har varit underhållning för stunden, men sedan flutit iväg på, om inte glömskans hav så i alla fall de många böckernas. Blivit en del av den där oidentifierbara massan.

Jag saknar den stora läsupplevelsen. Känslan av att svepas med i en bra historia och läsa natten lång för att jag bara inte kan lägga ifrån mig boken. Hjälp mig! Vad ska jag läsa?

7 Replies to “Böcker som är sådär”

  1. Här får du några tips på författare värda att undersöka – Susan Hill (inte bara hennes skräckböcker – hon har en bra deckarserie också), Kate Atkinson – deckare men ändå inte – från Edinburgh, David Wrobelwski – berättelsen om Edgar, Edmund de Waal – The Hare with amber eyes och Kate Morton. Alla finns väl kanske inte på svenska, men några av dem

  2. Suzanne Collins första står i hyllan och väntar. Är lite rädd för den. Så otroligt upphåsad att jag är rädd att bli besviken. Men kanske ska jag ge den en chans…

Comments are closed.